Search

Reînviere în izolare – Noua Zeelandă, Spania și Elveția – Podcast Dancing with the fear

Anul ăsta, cei mai mulți dintre noi petrecem sărbătorile departe de părinți și prieteni. Și chiar dacă poate miroase a cozonac în casă, sentimentul e diferit. Cu atât mai mult, dacă ești la aproape 20.000 de km de casă. Episodul de săptămâna asta al podcastului Dancing with the fear este cu camera pornită și cu mult dor.

Meda este în Barcelona. A plecat în urmă cu două luni pentru a studia ospitalitate ca apoi să se întoarcă în România să își deschidă propriul business. Carantina a prins-o când abia își găsise un job cu care să își acopere cheltuielile de întreținere. Pentru Paște plănuiește să își gătească o ciorbă acră și poate o panna cotta cu miros de cozonac, dacă cuptor nu are.

Mady este în Noua Zeelandă. A fost cadoul ei după ce și-a lua cetățenia franceză. Zice că e norocoasă că a prins pandemia într-o țară cu politicieni care te îndeamnă să ai grijă de ceilalți. Cum e în viitor, 9h plus față de România, o să sărbătorească mai devreme Paștele și abia așteapta să taie salamul de biscuiți.

Cristi e la masterand în Zurich și dacă ziua se ia cu câte un algoritm și nu mai contează dacă e în izolare, seara are o oră să se îngrijoreze de ce se întâmplă în lume. Impreună cu colegii lui de casă, fiecare de prin câte o țară, citesc știrile și apoi le dezbat. Mâine sărbătorește din nou Paștele și o să coacă Pasca 2.0. Prima variantă a fost săptămâna trecută, de Paștele catolic.

Dancing with the Fear este un podcast al Fundației Leaders, realizat și moderat de Adelina Maria.

Articole similare

Cristian Tudor: Nu fac nimic fără să cred

Meet the leader este doza de inspirație dedicată comunității absolvenților Leaders. În mod normal se întâmplă lunar și offline, însă pe durata perioadei cât stăm acasă, am decis ca Meet