10 idei de explorator, descoperite de liceeni

966
0
Momentul discursurilor de la ceremoniile de absolvire a însemnat o promisiune către viitor și asumarea rolului de explorator. Vă așteptăm să faceți următorul pas la LEADERS Experience!

LEADERS Explore pentru liceeni este primul nivel în leadership. Este momentul în care te poziționezi față de tine și față de lume, o etapă firească și necesară în dezvoltarea oricui.

În cuvintele unei participante s-ar traduce cam așa: “Un corp în repaus tinde să râmînă în repaus. Un corp în mișcare tinde să rămână în mișcare. Faceți primul pas, îl veți face și pe-al doilea, și pe-al treilea. Asta m-a învățaț LEADERS pe mine: să fac ceva nou și să-mi depășesc toate barierele.”

Și, pentru că vrem să vă arătăm cu ce au rămas absolvenții noștri, dincolo de certificarea de explorator, de cele 9 luni de program cu 8 zile de training intensiv, orientare vocațională, lideri care inspiră și un proiect în comunitate care generează schimbare reală, am extras din discursurile exploratorilor 10 idei importante și sfaturi pentru cei care vor să se descopere.

#knowingyourself

1. Nu încerca să fii ceea ce nu ești.

2. Nu renunța niciodată! Nu știi ce lucruri bune te așteaptă la capătul eforturilor.

3. Dăruiește! Un cuvânt, o vorbă bună, ajutor.

4. Ai încredere în tine.

5. Ai încredere în cei din jur. Doar cu ajutorul lor vei reuși.

6. Nu aștepta momentul potrivit. Fă acum, când vrei și simți. Nu rata șanse!

7. Nu-i judeca pe alții.

8. Nu încerca să-i convingi pe toți că ai dreptate.

9. Visează! Îndrăznește să visezi și apoi treci la acțiune.

10. Încearcă lucruri noi. Fii deschis!

*** Mai multe despre programul LEADERS Explore pentru elevi, aici: www.leaders.ro/elevi

Comentarii

Previous article250 de liceenii-exploratori sunt gata să cucerească lumea
Next articlePoți să taci?
Ionela este jurnalist din anul 2005, lucrând la Dilema Veche, Jurnalul național, Digi24 și emisiunea În premieră cu Carmen Avram de la Antena 3. Colaborează în prezent și cu recorder.ro. S-a implicat în proiecte sociale, reușind să inițieze două proiecte legislative în domeniul sănătății și educației. Crede că educația și leadership-ul sunt cheia unui viitor mai bun și newsfeed.leaders.ro este platforma în care și-a pus speranțele unei schimbări structurale în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.