Caută

AMR 14 ZILE  până la cel mai mare eveniment AIESEC în România pentru tineri: YOUTH SPEAK FORUM se apropie cu pași rapizi!

Youth Speak Forum se apropie cu pași rapizi: Doar 2 săptămâni până la cel mai așteptat eveniment al tinerilor!

București, 19 Aprilie – Cu doar 2 săptămâni rămase, suntem în pragul celui mai anticipat eveniment al tinerilor – Youth Speak Forum! Organizat cu sprijinul partenerilor principali, București Mall și Hollywood Multiplex, evenimentul promite să ofere o experiență captivantă și inspirațională pentru toți participanții, atât în mediul online, cât si cei offline!

Ce este Youth Speak Forum?

Youth Speak Forum este un eveniment anual organizat de AIESEC în România, cea mai mare organizație condusă de tineri la nivel global, ce aduce împreună tineri, lideri din domeniul afacerilor și ai societății civile, pentru a discuta și a găsi soluții la problemele sociale și economice actuale.

Youth Speak Forum este locul unde tinerii se întâlnesc cu lideri de opinie și reprezentanți ai industriei pentru a discuta și a găsi soluții la provocările sociale și economice actuale. În cadrul workshop-urilor din acest an, participanții vor avea ocazia de a interacționa cu reprezentanții unor companii de prestigiu, precum: eMag, HP, Accenture, Henkel, Nestle, Renault, ADM, ProTV.

Acești lideri în domeniile lor vor împărtăși cunoștințele și experiența lor într-un mediu interactiv și inspirațional.

 Evenimentul va avea loc pe data de 19 aprilie, începând cu ora 11:00, la București Mall, la Hollywood Multiplex pentru participanții offline și online cu oamenii din toata țara.

Pentru a rămâne conectat cu noi, ne poți găsi și pe pagina de Instagram:

https://www.instagram.com/ysf_romania/

Pentru a te înscrie, ne găsești aici:

https://bit.ly/YSFRegistrationPR

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.