Caută

Descoperă viitorul și succesul în Resurse Umane la Conferința Great People Inside, ”Everything HR”, evenimentul de HR al anului

29-30 Mai, Brașov, România

Cel mai prestigios eveniment de HR din România și unul dintre cele mai importante și de impact evenimente din Europa de Est, conferința Great People Inside ”Everything HR” se află la cea de-a 19-a ediție. Conferința se va desfășura în 29-30 Mai, Hotel Qosmo, Brașov.

Vino și descoperă și tu cele mai noi tendințe, inovații revoluționare și strategii de succes, prezentate direct de către experți de top din industrie. Fiți parte din viitorul HR!

Printre keynote speakerii prezenți în acest an, amintim pe:

  • Anil Seth profesor de neuroștiință cognitivă și computațională la Universitatea din Sussex și codirector fondator al Centrului Sackler pentru Știința Conștiinței. Cercetările sale principale se axează pe modul în care percepțiile conștiente ale lumii și ale sinelui pot fi înțelese prin prisma ”creierului predictiv”.
  • Flaviu Cicirean fondatorul a două companii influente în lumea afacerilor, atât în România, cât și în Europa: BRAND EMOTIONS și BRAND MINDS.
  • Itay Talgam dirijor de orchestră devenit ”dirijor de oameni”. Găsește metafore pentru comportamentul organizațional și modele de conducere inspirate din funcționarea orchestrei simfonice.
  • Perry Timms fondator și director general al PTHR – o companie de consultanță de nișă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. Este unul dintre cei mai influenți 100 de oameni de HR la nivel global.
  • Tracie Sponenberg speaker de talie mondială pe teme de resurse umane, leadership, tehnologie și afaceri, iar în prezent este Chief People Officer al The Granite Group.
  • Zarja Cibej CEO & Fondator My Tamarin. Zarja și echipa sa lucrează în parteneriat cu întreprinderi progresiste care înțeleg importanța diversității și a incluziunii la locul de muncă, alături de care proiectează și implementează servicii care sprijină păstrarea angajaților, satisfacția acestora și diversitatea forței de muncă.
  • Onyi Anyado lider global, un speaker futurist și corporativ. Onyi susține discursuri în întreaga lume la diferite conferințe, evenimente și organizații pe diverse subiecte, cum ar fi gândirea viitoare, viitorul muncii, dezvoltarea și distincția leadershipului și leadershipul Al și tehnologic.

Ce ar face diferența în munca ta, în era digitală? Descoperă răspunsurile și soluțiile la Conferința ‘Great People Inside, Everything HR’ și alătură-te liderilor de opinie și experților într-un dialog inspirațional.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și înregistrare te rugăm să accesezi pagina:

www.everythinghr.live/2024.

Parteneri ai evenimentului: Brand Minds, Wellington, Charging Partner, Dima Consulting Group, TotalSoft, Autonom, AHK, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Școala de Dicție, Media Training.

Parteneri media ai evenimentului: Ejobs, Grupul Iubim Brașovul, 4Career, Learn&Go, La pas prin Brașov, Portal HR, PR Wave, Monitorul Expres, NewsBv.ro, AFSRU Asociația Furnizorilor de servicii de resurse umane, EventsOnline, Leaders, Grupul de presă Bursa, Antreprenor în România, Business Mind, Club Economic, Club Antreprenor, Transilvania Business, Economistul, Global HR Manager, Global Manager, Jurnalul de Afaceri, Matek, Risco, Mamprenoare, Portal Management, Search HR, România Durabilă.

Persoană de contact:
Andrada Bufnilă – Specialist Marketing și comunicare, [email protected]

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.