Despre puterea de a iubi cu psihoterapeutul Domnica Petrovai

1456
0

Invitata mea de astăzi este Domnica Petrovai. Psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatoarea companiei Mind Education și a Școlii pentru Cuplu, Domnica are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. In 2018 a scris cartea Iubește și fii iubit/ă. Aproape totul despre relația de cuplu. Este consultant și trainer pentru companii private și școli care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a copilului, familiei și cuplului și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă.

Am vorbit cu Domnica despre siguranța pe care ne-o oferă iubirea, dar și iubirea ca o călătorie cotidiană ce trebuie mereu alimentată. Am pornit de la felul în care ne alegem partenerii și bagajul pe care îl aducem cu noi de la părinți și din experiențele trecute, am continuat cu așteptările pe care le avem de la persoana iubită și care de cele mai multe ori nu au legătură cu realitate. cum biologia ne influențează felul în care iubim, frica de respingere și frica de abandon, dar și mituri precum perechea perfectă, trebuie să îmi găsesc jumătatea, te iubesc, adică nu pot să trăiesc fără tine. Mulțumiri lui Cristi Cioflan pentru că puteți să ne auziți atât de bine.

Vocile cristaline și lipsa sunetelor din jungla urbană i se datorează lui Cristi Cioflan.

Comentarii

Previous articleAtelierul de leadership creativ
Next articleCum construiești o clinică de neurologie bazată pe valori și pe experiența pacientului
Adelina este Director Strategic în cadrul Fundației LEADERS și trainer în leadership, comunicare și project management. A fondat două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Depedentă de călătorii, devoratoare de povești și masterchef în propria bucătărie. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.