leaders_copy

EXPLORE

knowing yourself

Partener Principal

sageata_partener
logo_lidl_csr

LEADERS Explore pentru Comunitate este programul în care liceenii, părinții și profesorii fac echipă în dezvoltarea lor personală, pentru a dezvolta comunitatea.

Construit inițial pentru a atinge nevoile de dezvoltare ale liceenilor în 9 zile de curs, programul înglobează 4 mini-sesiuni pentru părinți și profesori, complementare celor pe care le parcurg liceenii, în care dezvoltăm abilitățile și competențele necesare susținerii actualei generații.

0
CĂRȚI
UMANE
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

fizic și online

decembrie 2021 – aprilie 2022

Închidem înscrierile în:

este pentru comunitate 

EXplore©

  1. elevi

Ești licean, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri. Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

2. părinți

Ești părinte al unui licean care vrea să schimbe lumea? Îți dorești să îți dezvolți abilitățile de comunicare, leadership și lucru în echipă în așa fel încât să îl poți susține în planurile lui de viitor? În LEADERS Explore pentru Comunitate vei lucra împreună cu liceanul tău și cu profesorii acestuia, în acțiuni concrete în care atât tu, cât și ei, să vă îmbogățiți cunoștințele necesare pentru a fi mai conectați la nevoile generației actuale de tineri.

3. profesori

Ești profesor pasionat de munca pe care o faci la clasă și vrei să oferi mai mult atât liceenilor cu care lucrezi, dar și comunității din care faci parte? LEADERS Explore pentru Comunitate este programul în care tu, liceenii tăi și părinții lor, faceți echipă pentru a învăța despre voi înșivă și pentru a aduce o schimbare în comunitatea din care faceți parte.

PROFILUL PARTICIPANTULUI ADOLESCENT

EXPLORE

Dacă ești și tu într-o căutare, atunci te potrivești perfect programului! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc la facultatea visată, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii dezbătând idei de afaceri cu care veți schimba lumea, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.

Pentru noi nu contează prestigiul liceului tău sau universitatea pe care vrei să o urmezi. Suntem aici pentru tine.

Această ediție este dedicată elevilor de liceu din Pitești.

CONCRET CU CE PLECI

DIN LEADERS© EXPLORE

valorile tale

îți vei identifica valorile și vei afla modul în care ele îți influențează comportamentele ori atitudinile. Totodată, înțelegi care sunt rolul valorilor personale în proiecția ta de viitor. 

instrumente psihometrice

Îți oferim acces la testul de interese ocupaționale Holland (grație generozității Great People Inside) și vei evalua posibilele direcții de carieră în funcție de personalitatea ta.

lucrezi în echipă

Vei face parte dintr-o echipă care va identifica o nevoie la nivel de comunitate. Vei gândi și implementa, alături de co-echipieri (liceeni, părinți, profesori), un proiect în beneficiul comunității. 

COMUNITATE CU UN NETWORK PREȚIOS

Există în această lume, peste 32.000 de absolvenți LEADERS, localizați pe aproape toate continentele. Se spune că, în comunitatea absolvenților, ești la maxim 3 telefoane distanță de orice contact vei avea nevoie.

INSPIRAȚIE ȘI IDEI CU SUBSTANȚĂ

Vei avea ocazia să discuți cu liderii din diferite domenii de activitate, pe care poate îi asculți în podcasturi, îi urmărești în vloguri sau la conferințe, fiind ocazia perfectă pentru o întrebare care te frământă sau pentru un pitch rapid. Unde mai pui că la final rămâi și cu contactul lor.

CERTIFICAREA KNOWING YOURSELF

Certificare pe care o vei dobândi este recunoscută de peste 40 de parteneri LEADERS și este dovada faptului că ai skill-urile necesare de a coordona o echipă, a lucra sub presiune sau a construi un proiect de succes.

TESTIMONIALE

Ce spun absolvenții Explore

oameni care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi.

AGENDA LICEENI

AGENDA părinți ȘI PROFESORI

partener principal

Bursa ta de participare la această ediție a LEADERS Explore este oferită de Lidl.

Să acționăm astăzi pentru mâine – aceasta este deviza noastră. Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă în primul rând să ne îndeplinim zi de zi promisiunea privind calitatea. Responsabilitatea, comerțul echitabil și producția sustenabilă reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul proceselor noastre. Ne asumăm responsabilitatea economică, socială și ecologică și depunem eforturi constante pentru dezvoltarea modelului nostru de business și pentru a trasa un viitor sustenabil.

partener instituțional

logo_ME_new_2021_0 data-lazy-srcset=

partener

logos_Great_People_Inside_2019_explore-06 data-lazy-srcset=

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor. Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane,  facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0730 204 288

whatsapp

EXPLORE ESTE PRIMUL PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©