Search

Elena Calistru de la Funky Citizens vine la Școala de Vară LEADERS

A început Școala de Vară Leadership Autentic! Timp de 6 zile, între 25 și 30 iunie, 30 de liceeni vor învăța de la cei mai buni cum să schimbe lucrurile în jurul lor. Elena Calistru de la Funky Citizens, Claudiu Vrînceanu, fost secretar de stat și fost redactor-șef wall-street.ro, Maria Dermengiu, antreprenor, și Ana Sipciu de la Google România sunt invitații ediției de anul acesta ai Școlii de Vară a Absolvenților programului Leadership Autentic (program educațional de leadership pentru liceeni).

Leadership Autentic este prima școală de leadership pentru adolescenți din România. La primele patru ediții ne-au fost alături: Raed Arafat, fondator SMURD; Mona Nicolici, Manager Petrom; Adrian Sonka, astronom; Smiley, Cristian Lupșa – Decât o Revistă; Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox; Sorin Dinea – ARCA Space; Crina Coco Popescu, alpinist; Robin, solist al trupei Robin and the Backstabbers; Dana Rogoz, actriță.

Ce spun participanții despre Școala de Vară:
“Oamenii evoluează. Cresc. Și asta au facut cei de la LEADERS în zilele petrecute împreună la Snagov. Ne-au ajutat să creștem în mai puțin de o săptămână mai mult decât au făcut-o alții într-un an. Iar asta e greu de povestit în cuvinte. Această experiență m-a dezvoltat, m-a crescut si m-a facut să-mi dau seama ce norocoasă am fost să ajung pe acel tărâm plin de magie, plin de oameni minunați.”
Alexandra Ștefănescu, absolvent ediția a II-a a Școlii de Vară Leadership Autentic

“Școala de Vară Leadership Autentic a fost una din cele mai provocatoare experiențe și cea care m-a ajutat să-mi clarific aceste visuri. Am devenit o persoană cu mai multă încredere în propriile forțe, o persoană care și-a dezvoltat abilitățile de leadership și de lucru în echipă, o persoană care a început să se implice în activitățile din comunitatea din care provine.”
Iustina Tătaru, absolvent ediția a II-a a Școlii de Vară Leadership Autentic

Beatrice Alexandrescu, trainer LEADERS, află de la participanți de ce este important să asculte pentru a fi ascultați.

*** Programul Leadership Autentic este primul program educațional de leadership creat pentru liceenii din România de către Fundația LEADERS. Povestea lui a început în anul 2007 și a continuat timp de 10 ani, ajungând la peste 5 000 de adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, din toată țara. Un proiect național care a ajuns în peste 50 de instituții de învățământ, Leadership Autentic înseamnă două sesiuni de training pe teme precum Valori, Bazele Leadershipului, Viziune, Creativitate, Lucru în echipă, Orientare în carieră. La finalul fiecărui an școlar, LEADERS organizează Școala de Vară a Absolvenților Leadership Autentic, unde cei mai buni participanți ai programului beneficiază de 6 zile de resurse, oameni, idei și inspirație, pe care nu le-ar fi dobândit în mediul din care vin.

*** Suntem un accelerator de experiențe și inspirație, declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre să desăvârșim procesul de formare a liderilor din România. Mai multe despre noi: www.leaders.ro.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google