Search

Elon Musk și o altfel de biografie

Idol al tuturor generațiilor și remarcabil tocmai prin dorința de a lăsa o urmă asupra umanității în ansamblu, Elon Musk are o poveste de viață demnă de un film. Ashlee Vance reușește prin zeci de ore de interviu cu Elon să îl scoată de sub carapacea în care se ascunde și îi află cele mai importante detalii din evoluția sa ca om, inginer, soț, antreprenor, model, lider și jucător impătimit de jocuri pe calculator.

“Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic” este împărțită în câteva secțiuni mari: Copilăria lui Musk în Africa de Sud, începuturile sale de programator în Sillicon Valley, apoi primele sale idei: zip2 și PayPal. Cartea se încheie cu afacerile inspirate din pasiunea sa principală: rachetele.

Articole similare

Cărți de leadership musai de citit în luna aprilie

Luna aceasta ți-am adus două cărți care reprezintă o excelentă sursă de inspirație si acțiune, Dorie Clark vorbește despre liderii de gândire în timp de Carl Newport reamintește importanța muncii.

Cărți de leadership de neratat în luna martie

Luna aceasta ți-am pregătit niște cărți care se axează pe tine, 3 cărți despre: anxietate, obiceiuri și viziunea asupra fiecărei zi te vor face sa îți reconsideri modul în care privești lucrurile.

Ce carte să citești în luna februarie

Vrem să îți prezentăm o carte pe care noi am indrăgit-o luna aceasta, dacă ești curios asupra modului în care poporul român funcționează din punct de vedere pshologic atunci avem cartea pentru tine!

Cărți de leadership musai de citit

O colecție de cărți numai bune de citit pentru a-ți antrena componenta de leadership. Aceste recomandări sunt extrase din newsletter-ul săptămânal Leaders si sunt actualizate constant. Life’s A Pitch, Philip