alicia-christin-gerald-zm4CcBeBbp8-unsplash-scaled
Vrem să îți prezentăm o carte pe care noi am indrăgit-o luna aceasta, dacă ești curios asupra modului în care poporul român funcționează din punct de vedere pshologic atunci avem cartea pentru tine!

Ce carte să citești în luna februarie

Vrem să îți prezentăm o carte pe care noi am indrăgit-o luna aceasta, dacă ești curios asupra modului în care poporul român funcționează din punct de vedere psihologic atunci avem cartea pentru tine!

Psihologia poporului român

Modul în care acționăm, luăm decizii, filtrăm realitatea, este influențat puternic de valorile și reperele noastre culturale. Îți povesteam astăzi despre relația poporului român cu competitivitatea, descrisă foarte bine de către psihologul Daniel David în lucrarea pe care ți-o și recomandăm săptămâna aceasta, Psihologia poporului român. Cartea sintetizează cea mai amplă cercetare de psihologia poporului roman din ultimul veac și oferă un profil psihologic al românilor care contrazice nu de puține ori binecunoscutele clișee.

Photo by Alicia Christin Gerald on Unsplash

Reziliența – individuală sau de grup?

Colegii mei m-au provocat să reflectez asupra termenului de reziliență cu impact în formarea liderilor. În programele LEADERS dedicate tinerilor profesioniști adresăm reziliența psihologică  ca fiind o competență esențială în

Erorile de gândire dau formă realității noastre

Mai bun cu fiecare gând! În urmă cu câțiva ani, la un curs dedicat adolescenților în Constanța, unul dintre participanți fusese foarte demotivat de activitatea în care fusese implicat. “Cum

Cărți de leadership musai de citit în luna aprilie

Luna aceasta ți-am adus două cărți care reprezintă o excelentă sursă de inspirație si acțiune, Dorie Clark vorbește despre liderii de gândire în timp de Carl Newport reamintește importanța muncii.

Cărți de leadership de neratat în luna martie

Luna aceasta ți-am pregătit niște cărți care se axează pe tine, 3 cărți despre: anxietate, obiceiuri și viziunea asupra fiecărei zi te vor face sa îți reconsideri modul în care privești lucrurile.