Search

Eroii din linia întâi un Podcast Dancing with the fear

O conversație despre frici, decizii, incertitudine și eșecuri pe timpul pandemiei, cu trei medici foarte tineri din comunitatea Leaders, care luptă pe trei fronduri diferite – România, Franța și Germania.

Adriana Iliescu este Medic specialist epidemiologic la Penitenciarul Spital Jilava si Vicepresedinte al Caravanei cu medici, o organizație care împreună cu o echipă multi-disciplinară oferă îngrijiri medicale de bază persoanelor din mediul rural.

Cristina Corcău este Medic Rezident Anestezie și Terapie Intensivă în Île-de-France. Voluntară de profesie în serviciul de urgență și în proiecte de sănătate publică, Cristina a făcut și ea parte din echipa Caravanei cu medici timp de 3 ani.

Codrin Tocuț este Medic rezident Clinica de Anestezie, Terapie Intensiva, Terapia Durerii si Medicina de Urgenta din Essen, Germania. A absolvit facultatea de Medicină din Timișoara, este co-fondator BlogdeMedicinisti.ro, cel mai mare site de profil din România și autorul cărții Drumul spre Medicină.

Articole similare

Cristian Tudor: Nu fac nimic fără să cred

Meet the leader este doza de inspirație dedicată comunității absolvenților Leaders. În mod normal se întâmplă lunar și offline, însă pe durata perioadei cât stăm acasă, am decis ca Meet