header_back_07

Fundația LEADERS își mărește echipa, hai să descoperi rolurile deschise!

Dacă îți dorești să pui umărul la creșterea noii generații de lideri în timp ce cunoști oameni noi, îți dezvolți rețeaua de conexiuni și turezi motoarele dezvoltării personale, atunci această postare e pentru tine! Finalul de an ne găsește cu multe proiecte faine și o echipă pregătită să primească colegi noi, alături de care să ducă proiectele LEADERS la peste 2000 de beneficiari.

Existăm de 22 de ani, timp în care peste 35.000 de tineri au trecut pragul programelor noastre, iar în centrul acestor inițiative s-a aflat întotdeauna o echipă dedicată și motivată să construiască o Românie puternică prin intermediul educației și al leadership-ului.

Iată care sunt rolurile pentru care căutăm noi colegi care să se alăture biroului nostru de la Piața Victoriei (aproape de gară, metrou și multe locuri în care poți mânca și bea o cafea bună):

Voluntar in echipa de selectie
Persoană pasionată de resurse umane și de comunicare, dornică să contribuie la procesul de selecție al participanților programelor Leaders.

Timp mediu de lucru: 15h/săptămână, primăvara și toamna.

Voluntar asistent de proiect
Energic, entuziast, organizat, dornic să iasă constant din zona de confort, pasionat de educație și de lucrul cu tinerii.

Timp mediu de lucru: 4h/săptămână

Voluntar copywriting & social media
Creativ, cu un eagle-eye pentru texte și story-uri care să pună în cea mai bună lumină subiectul, curios să afle despre mai multe despre strategii de digital marketing și social media, pasionat de trend-uri și modul în care poți educa publicul în online.

Timp mediu de lucru: 4-6h/săptămână

Manager de proiect
Organizat, responsabil, pasionat de tehnologie și educație, cu 1-2 ani de experiență în organizarea de proiecte/evenimente similare.

Timp mediu de lucru: 4h/zi

Dacă ai găsit unul sau mai multe roluri interesante, trimite CV-ul tău pe [email protected] cu rolul pentru care aplici, alături de răspunsuri la cele trei întrebări de mai jos:

Ce te motivează să aplici pentru rolul ales?

Care consideri că sunt 3 cele mai importante puncte forte ale tale? Dar cele 3 aspecte la care mai dorești să te îmbunătățești?

Oamenii care sunt destul de îndrăzneți să creadă că pot face lumea mai bună, chiar reușesc să o facă. Dacă și tu visezi să contribui la progres, povestește-ne cât mai concret, cum crezi că poți face asta și ce te motivează.

Care sunt următorii pași pe care dorești să îi faci în parcursul tău profesional?

The post Fundația LEADERS își mărește echipa, hai să descoperi rolurile deschise! appeared first on Fundatia LEADERS.

Descoperă Industria Tech la Her Webinars Summer 2023

Her Time România este încântată să anunțe a șasea ediție a evenimentului bianual Her Webinars, “Her Webinars Summer Edition 2023”, un eveniment educațional ce se va desfășura în perioada 17-21