fbpx
Caută

Fundația LEADERS își mărește echipa, hai să descoperi rolurile deschise!

Dacă îți dorești să pui umărul la creșterea noii generații de lideri în timp ce cunoști oameni noi, îți dezvolți rețeaua de conexiuni și turezi motoarele dezvoltării personale, atunci această postare e pentru tine! Finalul de an ne găsește cu multe proiecte faine și o echipă pregătită să primească colegi noi, alături de care să ducă proiectele LEADERS la peste 2000 de beneficiari.

Existăm de 22 de ani, timp în care peste 35.000 de tineri au trecut pragul programelor noastre, iar în centrul acestor inițiative s-a aflat întotdeauna o echipă dedicată și motivată să construiască o Românie puternică prin intermediul educației și al leadership-ului.

Iată care sunt rolurile pentru care căutăm noi colegi care să se alăture biroului nostru de la Piața Victoriei (aproape de gară, metrou și multe locuri în care poți mânca și bea o cafea bună):

Voluntar in echipa de selectie
Persoană pasionată de resurse umane și de comunicare, dornică să contribuie la procesul de selecție al participanților programelor Leaders.

Timp mediu de lucru: 15h/săptămână, primăvara și toamna.

Voluntar asistent de proiect
Energic, entuziast, organizat, dornic să iasă constant din zona de confort, pasionat de educație și de lucrul cu tinerii.

Timp mediu de lucru: 4h/săptămână

Voluntar copywriting & social media
Creativ, cu un eagle-eye pentru texte și story-uri care să pună în cea mai bună lumină subiectul, curios să afle despre mai multe despre strategii de digital marketing și social media, pasionat de trend-uri și modul în care poți educa publicul în online.

Timp mediu de lucru: 4-6h/săptămână

Manager de proiect
Organizat, responsabil, pasionat de tehnologie și educație, cu 1-2 ani de experiență în organizarea de proiecte/evenimente similare.

Timp mediu de lucru: 4h/zi

Dacă ai găsit unul sau mai multe roluri interesante, trimite CV-ul tău pe [email protected] cu rolul pentru care aplici, alături de răspunsuri la cele trei întrebări de mai jos:

Ce te motivează să aplici pentru rolul ales?

Care consideri că sunt 3 cele mai importante puncte forte ale tale? Dar cele 3 aspecte la care mai dorești să te îmbunătățești?

Oamenii care sunt destul de îndrăzneți să creadă că pot face lumea mai bună, chiar reușesc să o facă. Dacă și tu visezi să contribui la progres, povestește-ne cât mai concret, cum crezi că poți face asta și ce te motivează.

Care sunt următorii pași pe care dorești să îi faci în parcursul tău profesional?

The post Fundația LEADERS își mărește echipa, hai să descoperi rolurile deschise! appeared first on Fundatia LEADERS.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.