Search

[LEADERS Experience] Despre Săgeata Timpului și viața prin ochii celorlalți

Momentul t0 al experienței în acceleratorul pentru viața reală este cel al cunoașterii celuilalt și al contactului cu alte experiențe. Fiecare participant alege trei momente importante în evoluția personală despre care povestește cu sinceritate și umor. Ziua 0 în accelerator a fost despre oameni și întâlniri marcante, despre control și vulnerabilitate. Adelina Maria, trainer-ul LEADERS care a coordonat exercițiul, mărturisește: „Mereu mă întreb după asemenea momente ce-am făcut eu să merit să cunosc oameni atât de diferiți, cu povești atât de diferite, care mă completează și se completează foarte mult. Așa simt de fiecare dată”.

Cei 24 de participanți la LEADERS Experience au spart gheața și au împărtășit momentele-cheie ale vieții lor.

Și nu ai cum să nu fii uimit de cum s-a schimbat viața lui Radu când și-a întâlnit profesorul de chimie din liceu, cel care i-a impus anumite valori și l-a scos dintr-un mediu greșit. Sau de povestea Antoniei care a văzut în mama ei, medic de familie, un model și a decis să salveze și ea vieți. Sau de sinceritatea lui Alex care povestește cum a făcut șah de performanță și plângea de fiecare dată când pierdea. Iar încrederea și încurajările mamei i-au construit personalitatea. Sau de povestea Paulei care a descoperit în clasa a X-a programul LEADERS pentru liceeni și și-a dat seama că trebuie să prețuiască timpul, să facă lucruri utile și să aibă încredere în propriile forțe.

Sașa spune că au fost momente în care a învățat, pur și simplu, ce înseamnă viața. A făcut sport de performanță, dar a fost nevoit să renunțe din cauza unor dureri puternice de spate. Marina, pentru care zborul e totul, a reușit cu multă ambiție, la 16 ani, să fie cel mai tânăr pilot din România.

Fie că e vorba de amintiri dragi sau dureroase, de pierderi sau încercări, de alegeri sau încăpățânări pe propriul drum, fiecare participant la LEADERS Experience s-a expus și s-a lăsat îmbrățișat atunci când emoțiile au devenit prea puternice. De-aici încolo, putem vorbi de o echipă. Echipa primei generații LEADERS Experience.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google