34656028582_fb420f9d7e_z

LEADERS Explore pentru liceeni a ajuns la jumătate de drum

Valorile sunt bornele după care ne orientăm alegerile. Dacă ne știm valorile, vom alege în mod conștient ceea ce ni se potrivește. 125 de elevi din Târgu Jiu, Târgu Mureș, Iernut, Bistrița și Ploiești au fost orientați în carieră în ultima săptămână, într-un tur de forță al celei de-a doua sesiuni a programului LEADERS Explore pentru liceeni. Mai avem încă pe-atâtea orașe din țară în care liceenii își vor descoperi vocația și vor face, alături de trainerii noștri, primii pași concreți pentru a ajunge unde-și doresc.

LEADERS Explore pentru liceeni este un program gratuit pentru liceeni între 14 și 18 ani; ajungem la 250 de liceeni în 10 orașe din toată țara; patru sesiuni de training a câte două zile pe perioada unui an școlar; proiecte în comunitate; monitorizarea progresului personal; oportunitatea de a face practică într-un domeniu de interes (shadowing) pentru a afla dacă este ceea ce li se potrivește; întâlniri cu lideri inspiraționali.

Programul LEADERS Explore pentru liceeni completează formarea școlară standard, dublând-o cu un an de educație non-formală. Ne dorim să formăm tineri conștienți de propriul potențial, de valorile lor, cu perspective clare de carieră, cu abilități de comunicare și de lucru în echipă.

LEADERS Explore pentru liceeni este esența celor 17 ani de experiență ai fundației, timp în care peste 5000 de liceeni din peste 60 de comunități urbane și rurale la nivel național și-au dezvoltat abilitățile de leadership în cadrul programelor noastre. LEADERS Explore 2017 se desfășoară în peste 30 de licee din Bârlad, Bistrița, București, Iernut, Lugoj, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Târgu Jiu, Târgu Mureș.

Program susținut de Lidl Community Grant. Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.

Tineri Lideri pentru Agricultură – Seria 2

Suntem aproape de momentul final al Seriei 2 a programului Tineri Lideri pentru Agricultură, un program al Clubului Fermierilor Români, în care Leaders a avut rolul de a integrator al experiențelor educaționale.

I Lead My Future

9 ateliere printre care: comunicare, branding personal, design thinking, digital transformation, cybersecurity și teamwork.