Search

LEADERS Retreat la echitație

În mijlocul pădurii, într-un luminiș, la 3 km de cel mai apropiat sat (Brebu), departe de agitaţia urbană, de unde poți admira cea mai frumoasă priveliște asupra munților Leaota. Aici le-am dat întâlnire celor 10 lideri selectați de noi din comunitatea. Au acceptat invitația noastră fără să știe care sunt ceilalți invitați, dar cu încrederea în calitatea celor care ne trec pragul.

Au urmat apoi două zile de echitație pe dealurile din împrejurimi, povești de business și de viață, experiențe din domenii diverse – IT, agricultura, wellness, HoReCa, energie, sport, cybercrime, FMCG – împărtășire de provocări cu echipe de până la 1500 de oameni și multă energie care a sudat relațiile pe viață, chiar dacă ne cunoșteam de doar câteva ore..

Crama Avincis ne-a fost cel mai confident partener, așa că următorul pahar de Pinot Noir am stabilit deja că îl vom bea peste două luni, în barul pe care urmează să îl deschidă unul din invitați.

Cadru neconvențional de networking și împartășire de experiențe la care iau parte un numar restrans de oameni, exclusiv din comunitatea Leaders – absolvenți, speakeri și parteneri. Participarea se poate face doar pe bază de invitație din partea LEADERS. Se organizează trei retreat-uri pe an, pe temele: aer, apă, foc și pâmânt (ex: yachting, off road mioritic, live cooking și degustări de vinuri).

Aici gasesti cateva imagini de la editiile de anul trecut.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google