Search

LEADERS Retreats pentru comunitate

Comunitatea LEADERS și-a dat întâlnire la acest început de toamnă în doua cadre neconvenționale de networking și împărtășire de experiențe: pe crestele munților Bucegi și printre valurile Mării Negre.

Offroad Mioritic a fost tematica primului LEADERS Retreat de anul acesta care a reunit absolvenți, traineri, invitați și parteneri din toate colțurile țării și ale lumii. Am ieșit de pe drumurile bătătorite, ne-am deconectat de cotidian și am cutreierat Munții Bucegi pe 4 roți. Am făcut și un scurt popas la stână pentru un bulz și o cană de apă rece de izvor.

La câteva zile distanță, ne-am conectat cu un nou mix de oameni din comunitatea LEADERS, de data asta nu într-un loc cu capul în nori, ci cu picioarele în valurile mării, la Limanu, la Retreat-ul intitulat LEADERS până-n pânzele albe. I-am asteptat pe invitați direct pe velier, departe de agitația urbană, iar dimineața am ridicat pânzele si ne-am transformat rapid într-o echipă. Căpitanul echipajului a fost Sorin Drugan, fondatorul SetSail și un om foarte drag nouă, care nu numai că ne-a învățat foarte multe lucruri despre cum se conduce un velier, ci ne-a și inspirat cu poveștile celor aproape trei luni în care a traversat Atlanticul solitar pe un velier.

La întoarcerea pe uscat, Latif Stoica, unul dintre oamenii nucleu ai comunității, ne-a răsfățat papilele cu un Saganaki cu creveți și brânză feta gătit la ceaun.

Serile în Retreat ni le-am petrecut stând la povești și la vinuri românești. Crama Avincis a fost invitatul special al întâlnirilor noastre. Dacă la peste 1600m altitudine ne-au cucerit notele condimentatea ale Pinot Noir-ului învechit în baricuri, pe velier preferata noastră a fost Feteasca Regală.

LEADERS Retreats sunt evenimente anuale dedicate exclusiv comunității LEADERS, la care participă un număr retrâns de oameni. Participarea se face doar pe bază de invitație.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google