Caută

Liderii vin la conac

E duminică după-amiază și soarele se pregătește să se ascundă după butașii de vită de vie. Merlotul încă se lasă răsfățat de toamnă. “La analiza de dimineață nivelul de zaharuri mai avea jumătate de procent pentru ca strugurii să fie gata de cules”, ne explică cu pasiune Bianca, ghidul nostru pe domeniul Dobrușa și mai apoi povestitorul vinurilor Avincis.

Împreună cu echipa Avincis pregătim acest Retreat de câteva luni bune. Căutam locuri în care comunitatea Leaders să se întâlnească într-un grup restrâns, să împărtășească experiențe și să facă netorking neconvențional, iar răspunsul explorării noastre a fost clar – Domeniul Dobrușa.

După ce s-au piedut puțin pe dealurile din Drăgășani, cei 10 lideri invitați în Leaders Retreat au ajuns la conac numai bine cât să prindă cel mai frumos apus. Dar nu era panică dacă nu îl prindeau, pentru că și răsăritul e la fel de spectaculos. Cramă Avincis e așezată pe un vârf de deal, înconjurată doar de vită de vie. Fiecare poartă de acces pare intrarea principală și fiecare loc de pe domeniu îți oferă cea mai frumoasă priveliște.

Comunitatea Leaders se bazează pe încredere, așa că nimeni nu s-a întrebat cine mai vine. Și-au lăsat business-urile, pacienții sau copiii, au urcat în mașini, au conduc câteva sute de kilometrii, s-au așezat în jurul mesei și au descoperit un grup de oameni cu care împărtășesc aceleași valori, oameni care fac România mai puternică în fiecare zi.

În prima seară, am luat cină pregătită în stil tradițional oltenesc de doamnele de la conac, prilej bun să ne cunoaștem. După micul dejun, am făcut o plimbare pe domeniul Avincis, cât să se facă oră potrivită pentru a începe degustarea de vinuri. Alături de noi a fost și Nicuța Enache, fondatoarea restaurantului Osteria Ciao Niki, așa că am gătit împreună prânzul – un fusion italiano-românesc care să însoțească fiecare vin pe care echipă Avincis ni l-a pregătit pentru degustare.

Încă mai dezbatem care vin e mai bun, deși știm că nu vom ajunge la vreo concluzie. Fiecare dintre noi și-a mai luat câteva “mostre” acasă, ca să aprofundăm studiul. Ce știm sigur e că, exact ca într-un discurs în public, ne-a rămas gândul la Crâmpoșia care a deschis degustarea și Cuvee-ul Grandiflora care ne-a așteptat liniștit în decantor până au fost gata paștele cu carne.

Cum deja am primit reclamații pentru numărul limitat de locuri în Retreat, pregătim alături de echipă Avincis o degustare în București, prilej bun să ne revedem cu comunitatea Leaders.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.