Search

A absolvit a doua generație LEADERS Experience

Vineri, 7 decembrie 2018, în spațiul AWE, a avut loc absolvirea celei de-a doua generații LEADERS Experience.

24 de tineri și-au luat cea de-a doua certificare în leadership oferită de Fundația Leaders după ce au trecut printr-un program de șase luni, timp în care au învățat să treacă la acțiune prin simulări de business și de viață, și-au asumat rolul în echipă, lucrând la proiecte sociale 100% reale și au fost îndrumați unu-la-unu de către lideri experimentați. Absolvenții urmează să intre în comunitatea Leaders, o comunitate de elită care le va susține creșterea pe termen lung.

Invitat special la Festivitatea de absolvire LEADERS Experience a fost Vlad Voiculescu, co-fondatorul MagicCamp. “Rar am vorbit unei audiențe mai faine decat cea a abolvenților programului de leadership al Fundației Leaders”, a mărturisit Vlad pe pagina lui de socializare, după participarea la eveniment. Vlad a vorbit despre puterea de a schimba lucrurile din jurul nostru și despre dependența de a face bine.

Tot despre puterea binelui și despre resposabilitate a vorbit și Bogdan Diaconu, Public Affairs Specialist, Raiffeisen Bank, care în urmă cu șase ani a ales să sprijine formarea unei noi generații de lideri care fac România mai puternică în fiecare zi. 

Cele mai emoționante momente au fost cele create de discursurile celor 24 de tineri de acțiune. 

“La Leaders mi-am dat seama că nu trebuie să mă compar cu nimeni altcineva în afară de mine.” – Viorica Vănica, Marketing Specialist la HP și proaspăt absolventă LEADERS Experience. 

“Leaders Experience a fost despre inspirație, oameni faini și despre mine: o persoană mai inteligentă emoțional și un lider mai bun” – Anina Soreanu, fondatoarea centrului de meditații Super și proaspăt absolventă LEADERS Experience.

“A fost și continuă să fie o experiență care îmi pune viața pe repede înainte și chiar dacă mă ancorează bine în realitate îmi dă aripi să mă simt precum Croitorașul cel viteaz. De pe o bancă din Sălăjan când mă plângeam că îmi doresc să merg la Experience, dar nu am 750€ pentru taxă, la acum când port hanoracul de absolvent conștientizez că totul stă în cât de mult îți dorești.” – Ioana Vasiliev, studentă la Farmacie și viitor antreprenor.

Festivitatea a adus împreună absolvenți, parteneri, mentori, traineri și invitați, familie, prieteni și chiar viitori participanți, iar momentele de emoție au fost condimentate de prietenii de la In Bucate Catering Services, îndulcite de House of Cookies și celebrate cu vinul spumant de la Zarea.

Pe lângă toate acestea, tinerii de acțiune duc acum povestea LEADERS mai departe cu ajutorul faptelor cu impact și al hanoracelor realizate de Update Advertising.

Povestea Experience 2018 există datorită echipei dedicate și a sponsorilor care au crezut în puterea faptelor. Mulțumim Raiffeisen Bank RomaniaAdrem InvestAutonomCity Grill și Coca-Cola HBC

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google