header_back_07

Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders

Suntem în etapa proiectelor în comunitate în cadrul acestei ediții a Leaders Experience Online. După un proces de brainstorming susținut participanții au demarat 3 proiecte cu impact. Iar noi suntem bucuroși să le împărtășim astăzi cu tine. 

Give nature a chance – proiectul s-a concentrat pe înfrumusețarea și ecologizarea mai multor zone din București, în zona parcului Tineretului și zona Amfiteatru.

YouthCoin – proiectul își propune să ajute tinerii să aibă succes și să ajungă la obiectivele lor prin educație financiară, iar începând cu luna iunie a acestui an – echipa pregătește multe alte evenimente pentru tinerii în căutare de educație financiară și nu numai.

nutritivo.ro – un stil de viață sănătos, pe înțelesul tuturor. Proiectul își propune să învețe tinerii mai multe despre ce presupun nutriția și sportul, într-un mod simplificat și ușor de înțeles.

The post Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders appeared first on Fundatia LEADERS.

Descoperă Industria Tech la Her Webinars Summer 2023

Her Time România este încântată să anunțe a șasea ediție a evenimentului bianual Her Webinars, “Her Webinars Summer Edition 2023”, un eveniment educațional ce se va desfășura în perioada 17-21