Search

Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders

Suntem în etapa proiectelor în comunitate în cadrul acestei ediții a Leaders Experience Online. După un proces de brainstorming susținut participanții au demarat 3 proiecte cu impact. Iar noi suntem bucuroși să le împărtășim astăzi cu tine. 

Give nature a chance – proiectul s-a concentrat pe înfrumusețarea și ecologizarea mai multor zone din București, în zona parcului Tineretului și zona Amfiteatru.

YouthCoin – proiectul își propune să ajute tinerii să aibă succes și să ajungă la obiectivele lor prin educație financiară, iar începând cu luna iunie a acestui an – echipa pregătește multe alte evenimente pentru tinerii în căutare de educație financiară și nu numai.

nutritivo.ro – un stil de viață sănătos, pe înțelesul tuturor. Proiectul își propune să învețe tinerii mai multe despre ce presupun nutriția și sportul, într-un mod simplificat și ușor de înțeles.

The post Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders appeared first on Fundatia LEADERS.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google