Search

THE FUTURE IS HERS @ SHE LEADS TOMORROW

Renault Group Romania si Fundația Leaders cred că leadershipul personal și performanța pe termen lung încep cu autocunoașterea. Iar dacăți-ai tot pus întrebarea „Oare sunt pregătită pentru provocările viitorului?” de nenumărate ori în ultimul timp, dar încă nu ai găsit un răspuns pe măsura așteptărilor tale, probabil, ei te pot ajuta.

Seria de workshopuri She Leads Tomorrow powered by Renault Group Romania și Fundația Leaders este construită în jurul competențelor viitorului. Viitorul pe care tu, alături de alte 70 de tinere, îl veți construi în jurul comunității voastre, asumându-vă rolul de lider.

She Leads Tomorrow înseamnă două luni de autocunoaștere, autodepășire, testare a limitelor și accesul la o comunitate unită, din care vei face și tu parte. Ești pregătită să îți accelerezi potențialul?

Ce vei trăi, mai exact:

40 de ore de training, în care vei descoperi importanța valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC ((D)ominance, (i)nfluence, (S)teadiness and (C)onscientiousness), roluri în echipă, domeniul tech și vei avea ocazia să lucrezi cu alte 70 de tinere cu care împărtășești aceleași aspirații.6 proiecte în comunitate online sau offline, gândite și implementate de voi cu sprijinul unui mentor. Proiectele vor fi implementate și vor avea impact în două licee partenere din Județul Argeș: Liceul Tehnologic Astra Pitești și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.Explorare individuală prin intermediul testelor psihometrice, temelor și challenge-urilor date de traineri specializați.O Bibliotecă Vie, în care vei avea oportunitatea să discuți cu profesioniști din diverse domenii despre brandingul personal și despre cum poți să-ți construiești/ menții imaginea în funcție de domeniu.Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață al unui lider care îți va împărtăși din experiența lui personală și profesională.

Recunoașterea programului?

Iar la final îți poți lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders, organizație cu peste 20 de ani în dezvoltarea de programe de leadership. Certificarea îți va fi utilă și atunci când vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cea care se remarcă.

Programul She Leads Tomorrow este dezvoltat pe modelul de leadership propus de Fundația Leaders. Modelul este bazat pe leadershipul colaborativ aflat la intersecția a trei axe importante: 1. MENIRE: începem dezvoltarea leadershipului personal printr-un proces de autocunoaștere care pleacă de la valori, convingeri, atitudini și viziune asupra viitorului.

2. COLABORARE: paradigma se schimbă de la a-i conduce pe ceilalți la a conduce CU ceilalți. Astfel, colaborarea capătă o importanță foarte mare în modelul de leadership promovat. Credem în asumarea unui rol în echipă care este în concordanță cu menirea individului.

3. GÂNDIRE SISTEMICĂ: înțelegerea lumii, a sistemului, este o abilitate foarte importantă pe care o cultivăm la viitorii lideri. Gândirea sistemică pe care participanții o întâlnesc în program se referă la interdependența tuturor factorilor (economici, politici, sociali), la modul în care o acțiune e condusa; la fel ca efectul de fluture, ea va determina schimbări de dinamică și în alte sisteme.” declară Beatrice Alexandrescu, Director Executiv, Fundația Leaders.

Cum aplici?

Primul pas pentru a ieși din zona de confort este să aplici până pe 16 iunie la She Leads Tomorrow. Selecția se face ongoing, deci nu aștepta foarte mult. Te sună ei pentru a avea un interviu telefonic și apoi începe explorarea. Participarea este gratuită, dar se realizează pe bază de selecție.

Vizitează site-ul, află mai multe și aplică pe leaders.ro/sheleadstomorrow/

The future is hers @ She Leads Tomorrow. Join her.

The post THE FUTURE IS HERS @ SHE LEADS TOMORROW appeared first on Fundatia LEADERS.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google