Symbol of scales is made of stones on the cliff

Articol preluat din Newsletterul din data de 10 aprilie 2018

După câteva zile de liniște, pace și timp petrecut așa cum ne-am dorit și ni l-am planificat putem să spunem că am avut grijă de noi……Oare?

Când vorbim de echilibru, well-being și grijă personală avem de multe ori în minte imaginea în care totul merge perfect: dimineața fără trafic în drum spre birou, timp suficient pentru a savura cafeaua și newsletter-ul săptămânal preferat, inbox-ul este plin cu vești bune și în același timp toate mesajele își găsesc răspuns. Din această imagine nu lipsesc clipele în care te preocupi de tine la yoga, alergat, cartea cea bună pe care reușești să o termini, oamenii tăi dragi pe care nu îi neglijezi.

Să fie asta oare grija față de noi? Dacă da…atunci cel mai probabil nu o să avem prea curând timp pentru asta pentru că cineva trebuie să aibă grijă și de cumpărături, pentru că este actul acela pe care trebuie să-l refaci dar mereu amâni pe mâine, pentru că știi că îți expiră ITP-ul la mașină și taxa la parcare, pentru că echilibru înseamnă uneori efort, epuizare și ieșirea din spațiul tău sigur pentru a explora ceva nou.

Îți propunem în această dimineață să privim grija față de noi altfel: nu este despre zen-ul de la yoga, ciocolată și abonament la masaj, grija față de noi este modul în care facem toate lucrurile de mai sus și nu simțim nevoia de a evada din când în când din realitate pentru a ne regăsi.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.