Articol preluat din Newsletterul din data de 3 aprilie 2018

Binele și răul – două concepte care au apărut odată cu noi și care au devenit principala lentilă prin care vedem lumea. Punem în balanță fiecare decizie pe care o luăm și ne gândim: “am reacționat corect / am fost un om bun?”

Prin intermediul lui Hamlet, William Shakespeare privește binele și răul altfel: “Nu există nimic bun sau rău, doar gândirea noastră le face aşa.”  Privind astfel găsim rostul iertării, reconcilierii, speranței, emoții pe care fiecare dintre noi le simțim Săptămâna asta.

Pentru că în spatele fiecărei idei stă o speranță de reușită, în spatele obiectivelor și a indicatorilor de performanță stă încrederea cuiva că poți mai mult, iar în spatele tuturor acțiunilor, procedurilor, ecranelor suntem noi… oamenii, iar zilele astea ar trebui să fie despre NOI.

Comentarii

Previous articleLeadership cu bucurie
Next articleDhanyavad – Multumesc
Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.