Caută

E timpul pentru (o) schimbare

În flow-ul care se creează apar elemente neobișnuite care îți schimbă planurile, te derutează de la ce ai pregătit, te pun în contexte noi în care trebuie să te reconfigurezi, să te adaptezi.

Schimbarea apare în viața noastră ca rezultat al unei crize, al unei alegeri sau pur și simplu independent de noi. Din acest motiv este important să ne ascultăm în primul rând pe noi și să navigăm din interior schimbările care apar în viața noastră. 

  1. Oferă timp schimbărilor prin care treci. Chiar și adaptarea la lucruri mai ușoare cum ar fi un nou fus orar necesită timp, iar propriul nostru organism ne indică cel mai potrivit ritm pentru noi: avem nevoie de câte o zi pentru fiecare fus orar nou. De exemplu, dacă ai călătorit străbătând șase fusuri orare, organismul tău se va ajusta într-o perioadă de la 3 la 5 zile.

  2. Dă-ți voie să fii în afara zonei de confort. Și accentul îl punem pe a-ți da voie. Fie că ești deschis către experiențe noi sau mai conservator, viața te va duce în momente în care te vei afla în afara zonei tale de confort. Iar controlul pe care îl vei avea va fi asupra modului în care te vei poziționa față de această situație. Este natural să ne placă ceea ce știm, voința noastră subconștientă va rezista mereu în fața “necunoscutului.

  3. Concentrează-te pe îmbunătățirile care vin ca rezultat. Majoritatea schimbărilor sunt un catalizator al progresului. Când te concentrezi pe părțile pozitive reușești să creezi o bază solidă și claritate, toate acestea, tot pentru tine.

Teoriile despre schimbare în organizații sunt multidisciplinare (psihologie, știință comportamentală sau gândire sistemică). Principiul fundamental al tuturor disciplinelor este acela că schimbarea nu se întâmplă în mod izolat ci are efect asupra întregii organizații și a tuturor celor implicați.  La fel se întâmplă și cu schimbările la nivel individual care se propagă în rândul tuturor elementelor din atomul nostru personal.

Și așa cum schimbarea fusului orar necesită timp, oferă timp tuturor lucrurilor noi care apar în viața ta și vei ști ce ai de făcut mai departe. E simplu….dă-ți voie.

Articole similare

Operațiunea REINVENTARE

Metode dovedite științific prin care te poți reinventa, acțiuni concrete care te ajută să-ți găsești noi repere despre cine vrei să fii:

Punct și de la capăt

Ne propunem însă o serie de filtre / întrebări cheie care să ne ajute în primul rând DACĂ și DE CE ar fi cazul să renunțăm.

Iar neprevăzutul?

Nu cred că am trăit până acum perioade atât de schimbătoare. Astăzi știm ceva, mergem pe un scenariu, mâine se poate schimba totul. A început, oficial, școala. Dar pare un

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.