Caută

[#eischimbălumea] Când ai echipă, ai valoare – LEADERS Explore pentru elevi

Programele LEADERS înseamnă multe ore de muncă, idei care apar și sunt puse în practică entuziast, deplasări în toată țara, bagaje strânse și refăcute de câteva ori pe săptămână, grijă pentru fiecare detaliu și determinarea de a ajunge unde ne-am propus. Dar, cel mai important, programele LEADERS înseamnă oameni.
În programul LEADERS Explore pentru elevi, echipa reprezintă elementul-cheie.
Beatrice Alexandrescu, Project Manager, spune despre cei opt oameni alături de care lucrează că fac în fiecare zi din imposibil – posibil. Și vrea să mulțumească fiecăruia în parte pentru asta.

Beatrice Alexandrescu (mijloc) spune că energia minunată a programului poartă amprenta fiecărui om care lucrează pentru el.

“Oamenii care lucrează zi de zi în acest proiect sunt Lia Popescu și Alexandra Tărăpoancă care țin permanent legătura cu cei 250 de elevi din program și se ocupă exemplar de logistică.”

Alexandra Tărăpoancă (a doua dreapta sus) este un viitor psiholog, apropiată de toți participanții.
Lia Popescu (mijloc) este cea care aduce ordine și o energie aparte la fiecare întâlnire cu participanții.

“Trecem la oamenii care sunt alături de liceeni, cei care dau suflet ideilor, călăuzele în procesul de învățare – echipa noastră de traineri.”

Elena (stânga) și Mădălina sunt cele care gândesc design-ul programelor LEADERS. Ultima lor inovație este jocul Exploris prin care candidații se ocupă de managementul unui oraș virtual.

Mădălina Vîntu și Elena Pâslaru sunt cele care, în urmă cu zece ani, au inițiat proiectul-pilot al programului pentru liceeni și ele gândesc curriculum-ul. Mădălina este omul cel mai practic din echipă și Elena este cea care a adus pentru prima oară noțiunea de introspecție într-un astfel de program.
Adina Sandu
este în echipa de traineri încă de la început și a avut ocazia să complete experiența de project manager cu cea de trainer. Ea a văzut și analizat evoluția primilor participanți și tot ea aduce teatrul de improvizație în trainingurile ei și astea le face unice. Adelina Maria își încurajează participanții să viseze mare și le arată cât este de importantă partea de public speaking.”

Adelina Maria, înconjurată de participanți la sfârșitul unui training.
Adina și “exploratorii” din Reșița discută despre proiectul social ce va aduce o schimbare importantă în comunitate.

Adriana Petre și Ilie Gageatu sunt cei doi traineri nou-veniți în echipă, energici și dedicați, oameni cu experiență în zona de vânzări și de business, domenii din ce în ce mai de interes pentru tineri”, își prezintă Beatrice echipa.

După fiecare training cu Ilie Gageatu, simți că trebuie să treci la acțiune și să-ți transformi visurile în realitate.
Adriana este un antreprenor pasionat și oferă cu generozitate din experiențele ei.

Despre ea, Beatrice nu vorbește, dar vă spunem noi că adoră tot ceea ce face, îi place să lucreze cu tineri din medii defavorizate și este omul care dă tuturor încredere că LEADERS Explore pentru liceeni poate deveni acea educație care va face diferența.

La LEADERS Explore se scrie viitorul.

Pentru mai multe detalii despre programul LEADERS Explore pentru elevi, intrați aici. Prezența programului în cele 10 localități (Bârlad, Bistrița, București, Iernut, Lugoj, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Târgu Jiu, Târgu Mureș) este susținută în acest an prin programul “Împreună cu LIDL pentru un viitor mai bun”.

***Interviul e parte a campaniei de promovare a programului LEADERS Explore pentru elevi #eischimbălumea. Celelalte episoade, aici, aici și aici.

*** Suntem un accelerator de experiențe și inspirație, declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre, Explore, Experience și Challenge, să desăvârșim procesul de formare a liderilor.

*** Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa. Lidl are aproximativ 215.000 de angajați, dintre care 5000 în România unde retailer-ul german are deschise peste 200 de magazine și 4 centre logistice. Misiunea Lidl în România este aceea de a le oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.