36452162341_9b554170d2_o

[#eischimbălumea] Când ai echipă, ai valoare – LEADERS Explore pentru elevi

Programele LEADERS înseamnă multe ore de muncă, idei care apar și sunt puse în practică entuziast, deplasări în toată țara, bagaje strânse și refăcute de câteva ori pe săptămână, grijă pentru fiecare detaliu și determinarea de a ajunge unde ne-am propus. Dar, cel mai important, programele LEADERS înseamnă oameni.
În programul LEADERS Explore pentru elevi, echipa reprezintă elementul-cheie.
Beatrice Alexandrescu, Project Manager, spune despre cei opt oameni alături de care lucrează că fac în fiecare zi din imposibil – posibil. Și vrea să mulțumească fiecăruia în parte pentru asta.

Beatrice Alexandrescu (mijloc) spune că energia minunată a programului poartă amprenta fiecărui om care lucrează pentru el.

“Oamenii care lucrează zi de zi în acest proiect sunt Lia Popescu și Alexandra Tărăpoancă care țin permanent legătura cu cei 250 de elevi din program și se ocupă exemplar de logistică.”

Alexandra Tărăpoancă (a doua dreapta sus) este un viitor psiholog, apropiată de toți participanții.
Lia Popescu (mijloc) este cea care aduce ordine și o energie aparte la fiecare întâlnire cu participanții.

“Trecem la oamenii care sunt alături de liceeni, cei care dau suflet ideilor, călăuzele în procesul de învățare – echipa noastră de traineri.”

Elena (stânga) și Mădălina sunt cele care gândesc design-ul programelor LEADERS. Ultima lor inovație este jocul Exploris prin care candidații se ocupă de managementul unui oraș virtual.

Mădălina Vîntu și Elena Pâslaru sunt cele care, în urmă cu zece ani, au inițiat proiectul-pilot al programului pentru liceeni și ele gândesc curriculum-ul. Mădălina este omul cel mai practic din echipă și Elena este cea care a adus pentru prima oară noțiunea de introspecție într-un astfel de program.
Adina Sandu
este în echipa de traineri încă de la început și a avut ocazia să complete experiența de project manager cu cea de trainer. Ea a văzut și analizat evoluția primilor participanți și tot ea aduce teatrul de improvizație în trainingurile ei și astea le face unice. Adelina Maria își încurajează participanții să viseze mare și le arată cât este de importantă partea de public speaking.”

Adelina Maria, înconjurată de participanți la sfârșitul unui training.
Adina și “exploratorii” din Reșița discută despre proiectul social ce va aduce o schimbare importantă în comunitate.

Adriana Petre și Ilie Gageatu sunt cei doi traineri nou-veniți în echipă, energici și dedicați, oameni cu experiență în zona de vânzări și de business, domenii din ce în ce mai de interes pentru tineri”, își prezintă Beatrice echipa.

După fiecare training cu Ilie Gageatu, simți că trebuie să treci la acțiune și să-ți transformi visurile în realitate.
Adriana este un antreprenor pasionat și oferă cu generozitate din experiențele ei.

Despre ea, Beatrice nu vorbește, dar vă spunem noi că adoră tot ceea ce face, îi place să lucreze cu tineri din medii defavorizate și este omul care dă tuturor încredere că LEADERS Explore pentru liceeni poate deveni acea educație care va face diferența.

La LEADERS Explore se scrie viitorul.

Pentru mai multe detalii despre programul LEADERS Explore pentru elevi, intrați aici. Prezența programului în cele 10 localități (Bârlad, Bistrița, București, Iernut, Lugoj, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Târgu Jiu, Târgu Mureș) este susținută în acest an prin programul “Împreună cu LIDL pentru un viitor mai bun”.

***Interviul e parte a campaniei de promovare a programului LEADERS Explore pentru elevi #eischimbălumea. Celelalte episoade, aici, aici și aici.

*** Suntem un accelerator de experiențe și inspirație, declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre, Explore, Experience și Challenge, să desăvârșim procesul de formare a liderilor.

*** Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa. Lidl are aproximativ 215.000 de angajați, dintre care 5000 în România unde retailer-ul german are deschise peste 200 de magazine și 4 centre logistice. Misiunea Lidl în România este aceea de a le oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Descoperă Industria Tech la Her Webinars Summer 2023

Her Time România este încântată să anunțe a șasea ediție a evenimentului bianual Her Webinars, “Her Webinars Summer Edition 2023”, un eveniment educațional ce se va desfășura în perioada 17-21