Caută

LEADERS Experience – schimbare, inspirație și acțiune

Leaders Experience este un program de leadership, adresat, cu precădere, tinerilor cu vârsta între 23 și 29 de ani, care nu au o experiență profesională mai mare de 3 ani, astfel încât, cu ajutorul programului să îți dezvolte calitățile și aptitudinile necesare paradigmei de lider în viitorul parcurs profesional.

18 astfel de tineri au obținut, la jumătatea lunii iunie, cea de a doua certificare în leadership, oferită de Fundația Leaders, după ce au parcurs, timp de două luni, un accelerator de experiențe intense care au constat în sesiuni de coaching de performanță, pentru a-i ajuta să-și proiecteze și contureze viziunile profesionale într-un mod cât mai aplicat.

În programul Leaders Experience, tinerii au învățat cum să acționeze concret asupra unor situații de business și de viață, printr-o serie de exerciții practice care au constat în simulări sau implementarea unor proiecte sociale reale, care au impact asupra comunităților din care aceștia fac parte. Experiențele parcurse, sub mentoratul continuu al trainerilor, i-au ajutat pe tineri să dobândească încredere în propriile aptitudini, curaj pentru a acționa responsabil și o comuniune de idei care să le permită să analizeze în ansamblu harta personală a viitorului lider.

Fiecare ediție Leaders Experience este una complexă, centrată pe schimbare, acțiune și obiective, și structurată prin sesiuni de coaching de performanță, cu traineri și lideri cunoscuți din România. La ediția din mai-iunie au fost invitați:  Andreea Roșca – Founder la The Vast and the Curious, Fady Chreih – CEO la Regina Maria, Dumitru Borțun – Profesor SNSPA, Ana Udriște – Founder la Avocatoo, Ștefan Florian Vicepreședinte la Federația Mondialăde Neurochirurgie și Olivia Vereha – COO în cadrul Code for Romania.

Partenerul acestui program este Raiffeisen Bank, care a fost alături de noi încă de la prima ediție a LEADERS Experience și căruia îți mulțumim pentru implicare și pentru deschiderea de a sprijini formarea și îndrumarea viitorilor lideri ai României.

Următoarea ediție a programului Leaders Experience va avea loc în perioda octombrie-noiembrie 2021, iar înscrierile se pot face aici.

The post LEADERS Experience – schimbare, inspirație și acțiune appeared first on Fundatia LEADERS.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.