leaders_copy

LEADERS Experience – schimbare, inspirație și acțiune

18 tineri au obținut, la jumătatea lunii iunie, certificarea Leaders Experience. Ei au parcurs, timp de două luni, un accelerator de experiențe intense care au constat în sesiuni de coaching de performanță, pentru a-i ajuta să-și proiecteze și contureze viziunile profesionale într-un mod cât mai aplicat.

Leaders Experience este un program de leadership, adresat, cu precădere, tinerilor cu vârsta între 23 și 29 de ani, care nu au o experiență profesională mai mare de 3 ani, astfel încât, cu ajutorul programului să îți dezvolte calitățile și aptitudinile necesare paradigmei de lider în viitorul parcurs profesional.

18 astfel de tineri au obținut, la jumătatea lunii iunie, cea de a doua certificare în leadership, oferită de Fundația Leaders, după ce au parcurs, timp de două luni, un accelerator de experiențe intense care au constat în sesiuni de coaching de performanță, pentru a-i ajuta să-și proiecteze și contureze viziunile profesionale într-un mod cât mai aplicat.

În programul Leaders Experience, tinerii au învățat cum să acționeze concret asupra unor situații de business și de viață, printr-o serie de exerciții practice care au constat în simulări sau implementarea unor proiecte sociale reale, care au impact asupra comunităților din care aceștia fac parte. Experiențele parcurse, sub mentoratul continuu al trainerilor, i-au ajutat pe tineri să dobândească încredere în propriile aptitudini, curaj pentru a acționa responsabil și o comuniune de idei care să le permită să analizeze în ansamblu harta personală a viitorului lider.

Fiecare ediție Leaders Experience este una complexă, centrată pe schimbare, acțiune și obiective, și structurată prin sesiuni de coaching de performanță, cu traineri și lideri cunoscuți din România. La ediția din mai-iunie au fost invitați:  Andreea Roșca – Founder la The Vast and the Curious, Fady Chreih – CEO la Regina Maria, Dumitru Borțun – Profesor SNSPA, Ana Udriște – Founder la Avocatoo, Ștefan Florian Vicepreședinte la Federația Mondialăde Neurochirurgie și Olivia Vereha – COO în cadrul Code for Romania.

Partenerul acestui program este Raiffeisen Bank, care a fost alături de noi încă de la prima ediție a LEADERS Experience și căruia îți mulțumim pentru implicare și pentru deschiderea de a sprijini formarea și îndrumarea viitorilor lideri ai României.

Următoarea ediție a programului Leaders Experience va avea loc în perioda octombrie-noiembrie 2021, iar înscrierile se pot face aici.

Copyright © 2021 Fundația LEADERS
Toate drepturile rezervare

Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi în această pagină.

CONTACTEAZĂ-NE

NEWSLETTER

Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

X
X