Search

LEADERS Experience Virtual

2020 ne-a provocat să ne reinventăm și să găsim noi metode prin care să putem livra cele mai calitative experiențe educaționale pentru participanții LEADERS. La fel s-a întâmplat și cu LEADERS Experience, program care în ultimele luni a trecut printr-o transformare de care suntem tare mândri

Coaching de performanță, skill-urile viitorului și multe altele
Am analizat contextul, am organizat focus group-uri și am reușit să construim un design de învățare care să ofere tinerilor de acțiune tool-urile, skill-urile și contextele necesare pentru a performa și a-și atinge viziunea în contextul complicat în care activăm și nu numai. Astfel, ediția de anul acesta a programului va avea loc online, în perioda 28 septembrie – 22 octombrie 2020.

Experiența ta în 6 pași

▶️ După ce finalizezi procesul de selecție și finanțare, primești un goodie bag ce conține materiale de curs, cărți, chei de logare pentru platformele folosite și goodies LEADERS.

▶️ Intri într-un proces de coaching de performanță pentru a-ți răspunde la întrebarea „unde vreau să fiu peste un an?”. Astfel îți stabilești milestone-urile din harta ta personală și definești obiectivele de leadership personal.

▶️ Timp de 4 zile, intri într-un accelerator de experiențe compus din training-uri (viziune, leadership-ul viitorului, design thinking, critical thinking) și experiențe practice, aplicate realității tale, prin intermediul unei simulări de business. În fiecare zi vei întâlni unii dintre cei mai cunoscuți lideri din România: oameni de business, lideri din societatea civilă, changemakers.

▶️ Împreună cu colegii tăi, realizezi un community challenge timp de o săptămână. Fiecare dintre voi va prezenta o idee cu impact în comunitate, urmând ca, prin alegere, să implementați pe bune ideea. De la project management și fundraising, până la marketing și comunicare, voi veți face totul – ghidați și mentorați de lideri cu experiență.

▶️ După ce ai implementat cu succes proiectul în comunitate, intri într-un nou accelerator de 4 zile axat pe schimbare, adaptare și luptă. Afli care sunt tool-urile psihologice prin care să nu renunți niciodată la ce ai în minte, treci prin training-uri de adaptare și schimbare și te inspiri de la lideri cu experiență relevantă pentru punctul în care te afli.

▶️ Etapa finală constă într-o nouă sesiune de coaching de performanță axat pe acțiune și obiective. Stabilești punctul în care te afli la final de program și care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi faci mai departe pentru a-ți atinge viziunea.

Liderii pe care îi admiri în conferințe și podcast-uri sunt aici
Toți au fost în etapa în care tu ești acum și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi:

▸ Angela Crețu – CEO Global, Avon
▸ Damian Drăghici – Muzician & Life Rhythm Coach
▸ Simona Miculescu – Reprezentant permanent al României la ONU
▸ Flaviu “Avi” Cicirean – Fondator, Brand Minds
▸ Mirela Nemțanu – CEO, Hospice – Casa Speranței
▸ Domnica Petrovai – Psihoterapeut. Founder, Mind Education▸ Tudor Juravelea – Co-fondator, Design Thinking Society
▸ Bogdan Ivănel – Co-fondator & CEO, Code for Romania

Contribuția necesară participării a scăzut
Costul programului este de 615 euro, taxă care include goodie bag-ul primit la începutul experienței, accesul la traininguri personalizate, simularea de business, realizarea și resursele necesare implementării proiectului social, accesul la invitați, traineri de marcă, mentori, îndrumare și feedback constant dar și accesul la proiectele, resursele și network-ul comunității de 30.000 absolvenți LEADERS pentru totdeauna.

Aplică pentru un loc pe leaders.ro/online/experience

Articole similare

Crăciunul ăsta la birou: Cadouri vs recunoștință

Mai sunt două săptămâni până la Crăciun și deja ne pregătim listele, coșurile de cumpărături reale sau virtuale, adresele unde să trimitem colegilor și colaboratorilor ceva pentru a le transmite

Lider la bloc | Lider în organizații

Fiecare dintre noi am trăit pe parcursul vieții în diverse forme de vecinătate. Fie că împărțim aceeași scară a unui bloc, același palier, sau că locuim pe o stradă comună,