Caută

VREI SĂ FACEM ECHIPĂ?

După 20 de ani cu 28.000 de beneficiari din 55 de comunități (urbane și rurale), suntem anul acesta în punctul în care creștem și te vrem in echipa noastra. Vrem să îi educăm în leadership împreună cu tine pe tinerii din România și sa îi ajutam sa își înțeleagă menirea în viață și să pună preț pe colaborare. 

Uneori învățăm lucrurile noi din mers, poate nu ne iese totul din prima, mai muncim și seara și am experimentat pe pielea noastră ce înseamnă un cash-flow negativ. Dar, avem pasiunea, energia și ambiția să mergem mai departe fiindcă știm că munca noastră este valoroasă pentru tinerii elevi de liceu, studenți sau tineri manageri și antreprenori. Uite aici câteva exemple de oameni care ne-au trecut pragul și acum mișcă puternic lucrurile din jurul lor.

Te vrem în echipa noastră pentru a implementa împreună programe naționale de educație pentru tineri, în urban și rural, pentru cei cu rezultate academice foarte bune, dar și pentru cei care au o pasiune pe zona vocațională. Tu vei avea lead pe aceste inițiative, iar expertiza noastră te va ajuta să iei cele mai bune decizii în implementare. Vârsta ta este doar un număr și nu ne interesează, doar că ar fi un plus sa ai experiență anterioară de project management. 

Și ca să o lămurim. Pentru noi project management înseamnă să ai un overview asupra strategiei proiectului, să îl controlezi, să aduci la bord resurse non-financiare (dacă este cazul), să păstrezi relația cu toți stakeholderii, dar și să îl implementezi la cheie. Dacă proiectul este unul amplu, atunci vei avea o echipa de proiect fie colaboratori, fie voluntari și este important să poți lucra bine în echipă cu ei. 

Te vrem la fel de bine alături și dacă ești absolvent al unei universități și dacă ești non-educated, fiindcă cel mai bine vom avea chimie: dacă faci ce spui ca faci, dacă ai inițiativă și idei, dacă faci totul și încă un extra pas pentru a găsi soluțiile atunci cand arde.  

Proiectele pentru care îți propunem colaborarea se desfășoară pe o perioadă determinată sau sunt confirmate pe mai mult de un an, iar în cazul altora suntem în pitch-ul final și ne-ar plăcea să te avem în echipa încă din această faza. 
Dacă toate cele de mai sus au sens pentru tine și vrei să facem echipă împreună, te așteptăm la o cafea să ne cunoaștem și să povestim mai multe. Dă-ne un semn pe [email protected] cu câteva informații despre tine și cum te găsim pe Facebook, Insta și/sau LinkedIn.

Articole similare

Crăciunul ăsta la birou: Cadouri vs recunoștință

Mai sunt două săptămâni până la Crăciun și deja ne pregătim listele, coșurile de cumpărături reale sau virtuale, adresele unde să trimitem colegilor și colaboratorilor ceva pentru a le transmite

Lider la bloc | Lider în organizații

Fiecare dintre noi am trăit pe parcursul vieții în diverse forme de vecinătate. Fie că împărțim aceeași scară a unui bloc, același palier, sau că locuim pe o stradă comună,

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.