9 ateliere printre care: comunicare, branding personal, design thinking, digital transformation, cybersecurity și teamwork.

I Lead My Future

Te invităm cu mult entuziasm într-unul dintre cele mai noi proiecte pe care le dezvoltăm în această primăvară. Alături de KPMG îți prezentăm astăzi programul “I Lead My Future”.  9 ateliere printre care: comunicare, branding personal, design thinking, digital transformation, cybersecurity și teamwork. 10 speakeri, sesiuni de mentorat și două certificări – LEADERS Explore și KPMG Lighthouse. Programul are loc online și este destinat studenților sau absolvenților care sunt în căutarea unui răspuns la întrebarea “Cine sunt eu?”. Participarea în program se face pe bază de selecție, iar înscrierile au loc aici.

Articole similare

Lider la bloc | Lider în organizații

Fiecare dintre noi am trăit pe parcursul vieții în diverse forme de vecinătate. Fie că împărțim aceeași scară a unui bloc, același palier, sau că locuim pe o stradă comună,

Tineri Lideri pentru Agricultură – Seria 2

Suntem aproape de momentul final al Seriei 2 a programului Tineri Lideri pentru Agricultură, un program al Clubului Fermierilor Români, în care Leaders a avut rolul de a integrator al experiențelor educaționale.