cover_sldier_explore_online-1

Un an de programe online

În fiecare săptămână îți povestim despre o nouă inițiativă și despre evoluția programelor noastre online. Astăzi, pentru că am vorbit despre începuturile noastre în dezvoltarea de programe online în urmă cu un an, îți oferim o întreagă paletă din care să-ți poți alege, fie că ești unul dintre tinerii aflați în căutare de oportunități, fie că ești implicat în construcția de programe educaționale online și vrei să ai parte de un schimb de experiență. Printre opțiunile pe care le ai astăzi cu LEADERS se numără – Programele LEADERS Explore pentru elevi sau studenți, programe care te ajută să răspunzi la întrebarea cine sunt eu; Programul LEADERS Experience – un accelerator de experiențe care te va ajuta să te conduci mai bine pe tine, viața ta personală și profesională, aspirațiile și dorințele pe care le ai; Orientare vocațională online – dacă vrei să ai acces la instrumente psihometrice și o experiență interactivă în cadrul căreia vei găsi cele mai potrivite întrebări și răspunsuri cu privire la următorul pas în cariera ta; Programe de formare pe diverse teme și competențe pe care le poți accesa fie individual, fie poți solicita o ofertă personalizată pentru tine și echipa / organizația ta. 

Tineri Lideri pentru Agricultură – Seria 2

Suntem aproape de momentul final al Seriei 2 a programului Tineri Lideri pentru Agricultură, un program al Clubului Fermierilor Români, în care Leaders a avut rolul de a integrator al experiențelor educaționale.

I Lead My Future

9 ateliere printre care: comunicare, branding personal, design thinking, digital transformation, cybersecurity și teamwork.